Bir Şey Yapmalı II Sosyal Sorumluluk Sergisi Açıldı

Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü 4. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Bir Şey Yapmalı II’ adlı atık malzemeler ile yerleştirme sergisi 10 Haziran 2022 tarihinde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu’nda açıldı.

Sergiye, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erol Yıldır çok sayıda akademisyen, öğrenci ve davetli katıldı.

Sergi açılış konuşmasını gerçekleştiren Grafik Tasarımı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Burak Erhan Tarlakazan “Dönem sonu sergimizi açmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Sosyal sorumluluk projesi, atık malzemeler sosyal sorumlulukla ilgili fikirlerin ortaya konduğu bir yerleştirme sergisi oldu. Atölyemizi sergi salonuna dönüştürdük. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Hepinize iyi seyirler dileriz”

Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Burak Erhan Tarlakazan’ın atölyesinde eğitim gören 4. sınıf öğrencilerinin sosyal konuları ele alan sergisi 17 Haziran 2022 tarihine kadar izleyiciye açık olacaktır.

Öğretim Üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.