Avrupa Gençlik Yılı Kapsamında Üniversitemiz Öğrencileri İçin Seramik ve Cam Bölümünde Uygulamalı Atölye Faaliyetleri Gerçekleştirildi

Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü, Ülkemizde Türkiye Ulusal Ajansı, Avrupa Birliği Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ortak koordinasyonuyla yürütülmekte olan 2022 Avrupa Gençlik Yılı kapsamında kapılarını Üniversitemiz Öğrencilerine açtı.

17 Mayıs 2022 tarihinde Seramik ve Cam Bölümünde düzenlenen uygulamalı torna ve serbest şekillendirme atölye çalışmaları kapsamında üniversitemizde okuyan yaklaşık 100 öğrenciye uygulamalı atölye dersleri verilmiştir. Tekniklere ilişkin genel bilgilendirmenin de yapıldığı etkinlikte sanatsal çalışmaların ortaya çıkmasının yanında, üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrencilerin birbiri ile etkileşime geçmesi sağlanmıştır.