Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Arş. Gör. Yeliz Ökdem Ateş’in ‘’Sonsuz Yaşam’’ isimli Eseri Onur Ödülüne Layık Görüldü

Trakya Üniversitesi Kuruluşunun 40. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Seramik ve Cam Tasarımı Programından Öğr. Gör. Dr. Burak Yıldırım’ın küratörlüğünü/koordinatörlüğünü üstlendiği “Trakya Üniversitesinin 40. Yılı Anısına Ulusal Jürili Online Seramik Sergisi"nin jüri değerlendirmeleri sonuçlanmıştır.  

Yedi farklı üniversitenin 7 farklı "Seramik/Seramik-Cam/Cam Bölümü Başkanı" olan 6 Profesör ve 1 Doçent Öğretim üyelerinden oluşan Juri üyelerinin kararı sonucu, Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü Arş. Gör. Yeliz ÖKDEM ATEŞ katılmış olduğu her iki eseri ile sergileme almış olup ‘’ Sonsuz Yaşam’’ isimli eseri ise jüri üyeleri tarafından ‘’Onur Ödülü’’ ne layık görülmüştür.

Prof. Buket ACARTÜRK, Prof. Halil YOLERİ, Prof. İsmail YARDIMCI, Prof. M. Fatih KARAGÜL, Prof. Mustafa AĞATEKİN, Prof. Nureddin GÜLAÇTI, Doç. Olcay BORATAV’ın Jüri oylaması sonucunda “Sergilenmeye Değer” görülen ve ayrıca “Onur Ödülü”ne layık görülen eserler 22 Ekim 2022 – 22 Kasım 2022 tarihleri arasında ‘’ https://trakyasergi.artspheria.com/sergiler/i-ulusal-jurili-online-seramik-sergisi-/ ’’ linkinden izlenebilecektir.

Fakültemiz Seramik ve Cam Bölümü Arş. Gör. Yeliz ÖKDEM ATEŞ’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.