Arş. Gör. Murat Birer ’den "Üsküdar’dan Kastamonu'ya Mehtabın İzindeki Şarkılar" Konseri

Fakültemiz Müzikoloji Bölümü öğrencileri ve Hümayun Türk Müziği Topluluğu'nun 17 Ocak 2022 tarihinde Ahmet Yesevi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Müzikoloji Bölümü Arş. Gör. Murat Birer şefliğinde "Üsküdar’dan Kastamonu'ya Mehtabın İzindeki Şarkılar" adını taşıyan karma konser, Kastamonu halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Üniversitemiz Ahmet Yesevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere Fakültemiz Dekanı Prof. Serkan İlden, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Öz,  Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

"Üsküdar’dan Kastamonu'ya Mehtabın İzindeki Şarkılar" konserini gerçekleştiren hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.