Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Yürütülen “Bilinçli Gençlik Sağlıklı Toplum Projesi” Kapsamında Düzenlenen Yarışmada Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencilerinden Büyük Başarı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) “Bilinçli Gençlik Sağlıklı Toplum” projesi sona erdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kastamonu Üniversitesi’nin de proje paydaşı olduğu ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen “Bilinçli Gençlik Sağlıklı Toplum 2023” projesinde de 10 bin 267 öğrenciye ulaşıldı. Proje kapsamında düzenlenen yarışmada Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Hatice Kolonkoya birinci, 1. Sınıf öğrencisi Ahmet Alsafi ikinci, 3. Sınıf öğrencisi Aybüke Aşçı ise üçüncü olmuştur.

Projelerin tamamlanmasıyla Kastamonu Şerife Bacı Öğretmenevi Doğa Kültür Köyü’nde kapanış programı düzenlenmiş ve öğrencilere katılım belgeleri verilmiştir.

Yarışmada dereceye giren Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.