8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kadın Akademisyenler Sergisi Açılışı Yapıldı

Fakültemiz dekanlığı tarafından düzenlenen ve küratörlüğünü Arş. Gör. Dr. Yeliz Ökdem Ateş' in yapmış olduğu “8 Mart Kadınlar Günü Kadın Akademisyenler Sergisi” Üniversitemiz Güzel Sanatlar Galerisinde 8 Mart 2024 tarihinde açıldı.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Eğitimi ABD Kadın Akademisyenleri ile Fakültemiz Kadın Akademisyenlerinin çalışmalarından oluşan serginin açılışı Fakültemiz Dekanı Prof. Erol Yıldır, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen ve akademisyenler tarafından gerçekleştirildi.

13 Kadın Akademisyenin çalışmalarından oluşan 8 Mart Kadınlar Günü Kadın Akademisyenler Sergisi davetliler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. 8-14 Mart 2024 tarihleri arasında açık kalacak olan sergi Üniversitemiz Güzel Sanat Galerisinde gezilebilir

Sergiye eserleri ile katılımlarından dolayı kadın akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.